autismul mai frecvent la persoanele ale căror creiere sunt anatomic mai asemănătoare cu bărbați

autismul mai frecvent la persoanele ale căror creiere sunt anatomic mai asemănătoare cu bărbați

Courchesne.

Descoperirea naturii asemănătoare cu plasturele defectelor ar putea explica, de asemenea, de ce unii copii mici cu autism prezintă simptome îmbunătățite cu tratament precoce. Cercetătorii consideră că acest lucru susține teoria conform căreia creierul poate fi capabil să reducă conexiunile neuronale pentru a evita defectele.

Echipa susține că rezultatele lor ridică, prin urmare, speranța că înțelegerea ulterioară a acestor patch -uri ar putea permite oamenilor de știință o perspectivă asupra modului în care are loc această reîncărcare, deschizând ușile către potențiale noi tratamente și terapii.

 • Neurologie/Neuroștiință
 • Sarcina/Obstetrica

autismul mai frecvent la persoanele al căror creiere sunt anatomic mai mult de sex masculin

Un nou studiu constată că, pe lângă faptul că autismul este mai frecvent la bărbați decât la femei, diferențele de structură a creierului pot fi și un factor, Indiferent de sexul biologic. Acesta sugerează că a avea un creier cu caracteristici mai frecvent întâlnite în creierul masculin este legat de probabilitatea mai mare de a avea tulburări de spectru de autism.

Primul autor Dr. Christine Ecker, de la Universitatea Goethe din Frankfurt, Germania și colegii săi Raportați concluziile lor în revista Jama Psychiatry.

Tulburarea spectrului de autism (ASD) – mai frecvent cunoscută sub numele de autism – sunt termeni folosiți pentru a descrie o serie de tulburări complexe de dezvoltare a creierului care pot duce la o comunicare socială semnificativă, comunicare, comunicare, comunicare semnificativă, și provocări comportamentale.

ASD este o tulburare cu spectru larg: nici două persoane cu TSA nu vor avea exact aceleași simptome.

Persoanele cu ASD nu pot interacționa cu ceilalți și să învețe în moduri în care sunt diferite de majoritatea celorlalți oameni. Unii oameni cu ASD au nevoie de puțin ajutor în viața lor de zi cu zi, în timp ce alții au nevoie de multe.

în conformitate cu Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), aproximativ 1 din 68 de copii din Statele Unite au fost identificați ca având ASD, iar tulburarea este mai frecventă în rândul băieților (1 din 42) decât în ​​rândul fetelor (1 în 189).

Diferențele în creierul mediu masculin și feminin

Studiile anterioare au avut a stabilit că creierul masculin mediu diferă de creierul feminin mediu în anumite caracteristici structurale – de exemplu, creierul masculin mediu este mai mare în volum.

Fapte rapide despre ASD

 • ASD apare în toate rasiale, etnice și grupuri socioeconomice
 • Aproximativ 44 la sută dintre copiii cu TSA au o capacitate intelectuală medie până la medie
 • Copiii născuți din părinți mai în vârstă prezintă un risc mai mare pentru ASD.

Aflați mai multe despre ASD

În lucrarea lor, Dr. Ecker și colegii săi se referă la un studiu care constată și că unele structuri cerebrale se știe că se diferențiază între bărbați Și femelele se suprapun cu zonele implicate în condiții psihiatrice – cum ar fi ASD.

Pentru investigarea lor, cercetătorii au ales să se concentreze pe grosimea corticală, deoarece aceasta este una dintre caracteristicile creierului care variază între bărbați și femei și este IS și este De asemenea, s-a găsit modificat la persoanele cu ASD.

Echipa a recrutat 98 de adulți cu mâna dreaptă (49 de bărbați, 49 de femei) cu ASD cu funcționare înaltă și i-au asortat cu 98 de adulți (51 de bărbați, 47 Femeie) fără ASD (controalele). Participanții au cuprins vârsta cuprinsă între 18 și 42 de ani.

Grosimea corticală a fost evaluată folosind scanări ale creierului RMN, iar toți participanții cu ASD au fost diagnosticați în funcție de clasificarea statistică internațională a bolilor (ICD-10). Diagnosticul a fost confirmat cu teste clinice standard.

ASD de trei ori mai probabil la femele cu creiere de sex masculin

dintr-o analiză statistică, echipa a constatat că având un creier care era anatomic Mai mult asemănător masculinului a fost legat de o probabilitate mai mare de ASD decât de a avea un creier care era anatomic mai asemănător femeilor.

De exemplu, rezultatele au arătat că participanții de sex feminin ale căror creiere erau anatomic mai mult ca bărbați să fie în jur erau în jur De trei ori mai probabil să aibă ASD decât participanții de sex feminin ale căror creiere erau anatomic mai asemănătoare cu femeile.

Autorii subliniază că studiul lor servește mai mult ca dovadă de principiu și că trebuie să se facă mai multă muncă pentru a confirma pentru a confirma pentru a confirma pentru constatările lor și examinează cauzele care stau la baza unor astfel de diferențe.

Ei sugerează că studiile suplimentare ar trebui să analizeze acum dacă rezultatele lor pot fi replicate în alte subgrupuri din spectrul autist; A lor s-a limitat la adulți cu funcționare ridicată cu TSA.

Cercetătorii concluzionează că:

„Studiul nostru demonstrează că diversitatea fenotipică legată de sex normativ în structura creierului afectează prevalența ASD în plus Doar la sexul biologic, cu caracteristicile neuroanatomice masculine care poartă un risc intrinsec mai mare pentru TSA decât caracteristicile feminine. ”

Aflați cum un medicament tuberculoză poate ajuta la tratarea autismului.

 • Neurologie /Neuroscience
 • Psihologie/Psihiatrie

‘Ratele de autism au crescut cu 30% în 2 ani, „CDC spun

Numărul copiilor din SUA cu tulburare a spectrului de autism a crescut cu aproximativ 30% în ultimii 2 ani, potrivit unui nou raport al The the the the the the Centre pentru controlul și prevenirea bolilor.

În raportul sumar de supraveghere, publicat în Raportul săptămânal al morbidității și mortalității de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), cercetătorii estimează că 1 din 68 de copii (14,7 per per 1.000) are acum tulburare a spectrului de autism (ASD), comparativ cu 1 din 88 de copii (11,3 la 1.000) în 2012.

Pentru a atinge rezultatele lor, anchetatorii CDC au analizat datele de la monitorizarea autismului și a dizabilităților de dezvoltare (ADDM ) Rețea-Un sistem de supraveghere din SUA care estimează prevalența ASD în rândul copiilor de 8 ani ai căror părinți sau tutori locuiesc în 11 site-uri ADDM. Sistemul își colectează datele din surse comunitare care diagnosticează, educă, tratează și/sau furnizează servicii pentru copiii cu dizabilități de dezvoltare.

CDC Rețineți că modul în care au fost colectate datele pentru acest raport nu diferă de rapoartele anterioare.

Noile estimări variază pe site -urile ADDM, cu prevalența ASD care stă la 1 în 45 de copii din New Jersey, în timp ce 1 din 175 de copii din Alabama au afecțiunea.

Datele dezvăluie că ASD este de aproape cinci ori mai frecventă în rândul băieților decât fetele, cu 1 din 42 de băieți estimați a avea tulburarea, comparativ cu 1 din 189 de fete. De asemenea, este mai frecvent în rândul copiilor albi decât copiii negri sau hispanici.

Majoritatea copiilor cu TSA sunt diagnosticați după vârsta de 4 ani, potrivit raportului, deși starea poate fi diagnosticată încă din timp ce 2 ani.

Raportul dezvăluie, de asemenea, că nivelul de capacitate intelectuală în rândul copiilor cu ASD a crescut semnificativ în ultimul deceniu. Aproape jumătate dintre copiii diagnosticați cu ASD au o capacitate intelectuală medie sau peste medie (definită ca IQ peste 85), comparativ cu o treime dintre copii în urmă cu 10 ani.

intervenție timpurie importantă

Pe baza acestor estimări, cercetătorii raportului spun că sunt necesare strategii mai bune pentru a îmbunătăți recunoașterea și documentarea simptomelor ASD, în special în rândul copiilor care nu au handicap intelectual.

ei adaugă că sunt necesare măsuri mai standardizate și adoptate pe scară largă pentru a documenta severitatea ASD și limitările funcționale legate de tulburare.

Mai mult, ei cred că vârsta la care copiii sunt evaluați pentru prima dată pentru ASD, primesc mai întâi diagnosticul și sunt înscriși pentru prima dată la serviciile de asistență bazate pe comunitate ar trebui să fie redusă.

Coleen Boyle, doctorat , directorul Centrului Național al CDC privind defectele de naștere și dizabilitățile de dezvoltare, spune:

„Liderii comunității, profesioniștii din domeniul sănătății, educatorii și furnizorii de îngrijire a copiilor ar trebui să utilizeze aceste date pentru a se asigura că copiii cu ASD sunt identificați cât mai devreme și Conectat la serviciile de care au nevoie. ”

În 2010, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA a lansat Healthy People 2020-o inițiativă care a stabilit obiective naționale de 10 ani pentru a îmbunătăți sănătatea tuturor americanilor.

Unul dintre aceste obiective este creșterea numărului de copii mici cu ASD și alte dizabilități de dezvoltare care sunt examinate, evaluate și înscrise în serviciile de intervenție timpurie rapid și eficient.

„Cel mai important lucru pentru părinți este să acționeze mai devreme atunci când există o preocupare cu privire la dezvoltarea unui copil”, spune dr. Marshalyn Yeargin-Allsopp, șeful filialei pentru dizabilități de dezvoltare a CDC.

„Dacă aveți o îngrijorare cu privire la modul în care copilul dvs. joacă, învață, vorbește, acționează sau se mișcă, luați măsuri. Nu așteptați. ”

Știri medicale astăzi a raportat recent un studiu care sugerează că autismul începe în pântece – o afirmație care este contrară credinței populare.

 • Sănătate mintală
 • Sănătate publică
 • Pediatrie/Sănătate pentru copii

Riscul de autism a crescut odată cu expunerea prenatală la substanțele chimice interzise

O clasă de compuși numiți organocloruri au fost interzise de la producția în Statele Unite în anii ’70, după ce au apărut ca fiind dăunătoare pentru sănătatea umană. Cu toate acestea, un nou studiu dezvăluie că expunerea la aceste substanțe chimice ar putea fi în continuare ridicată și ar putea pune copiii cu un risc semnificativ mai mare pentru autism.

Cercetarea a fost publicată recent în revista Environmental Health Perspectives.

organoclorurile sunt substanțe chimice – inclusiv diclorodifeniltrichloroetan (DDT) și bifenilii policlorurați (PCB) – care au fost utilizate pe scară largă ca pesticide, lubrifianți și insulatori din SUA între anii 1950 și 1970.

Utilizarea DDT în S.U.A. a fost interzisă în 1973, în timp ce producția de PCB -uri a fost oprită în 1977, după ce au pronunțat dovezi că substanțele chimice pot dăuna vieții sălbatice, mediul și sănătatea umană.

În ceea ce privește acestea din urmă, expunerea la substanțele chimice în sarcină a fost legată de neurodezvoltare afectată la urmași, precum și de niveluri anormale ale hormonilor tiroidieni atât la mamă, cât și la copil, care pot afecta dezvoltarea fetală.

În timp ce consumul de organoclorură a încetat cu aproape 40 de ani în urmă în S.U.A., substanțele chimice pot persista în mediu de zeci de ani; Sursa principală de expunere a omului la aceste substanțe chimice este prin dietă – în principal consumul de carne și pește – pe măsură ce compușii se acumulează în sol, sedimentul lacului și grăsimea animalelor.

80 % mai mare risc de autism cu expunere prenatală ridicată la PCBS

Pentru noul studiu, coautorul Kristen Lyall, profesor asistent la A.J. Drexel Autism Institute de la Universitatea Drexel din Philadelphia, PA, și colegii săi și -au propus să investigheze dacă expunerea prenatală la organocloruri din SUA ar putea fi legată de dezvoltarea autismului – o posibilă asociație despre care spun că a primit puțină atenție.

Echipa a scos date din programul de screening prenatal alfafetoprotein extins, care a implicat 1.144 de copii care s-au născut în sudul Californiei între 2000-2003 și mamele lor.

Fapte rapide despre autism

 • Aproximativ 1 din 68 de copii din SUA au autism
 • Între 2002-2010, prevalența autismului în SUA a crescut cu 6-15 la sută în fiecare an
 • Serviciile de autism costă SUA în jur de 236-262 miliarde USD în fiecare an.

Aflați mai multe despre autism

dintre acești copii, 545 au fost diagnosticați cu autism , 181 a avut dizabilități intelectuale, dar nu a fost diagnostic de autism, în timp ce 418 erau lipsiți de autism și dizabilități intelectuale.

Expunerea prenatală a copiilor la PCB -uri și alte pesticide organoclorice (OCPS) – inclusiv DDT – a fost determinată prin probe de sânge prelevate de la mamă în timpul celui de -al doilea trimestru de sarcină.

în comparație cu copiii cu cea mai mică expunere prenatală la PCB, cei cu cea mai mare expunere prenatală la substanțe chimice s -au dovedit a fi cu un risc de 80 % mai mare de autism.

„Efectele adverse sunt legat de nivelurile de expunere, nu doar de prezența sau absența nivelurilor detectabile ”, notează Lyall. „În populația noastră de studiu din sudul Californiei, am găsit dovezi pentru un risc modest crescut pentru indivizi în cea mai mare 25 procent de expunere la unele dintre aceste substanțe chimice.”

Echipa a identificat doi compuși – PCB 138/158 și PCB 153 – care părea să aibă cea mai puternică legătură cu autismul; S-a constatat că copiii cu cea mai mare expunere prenatală la aceste PCB-uri sunt cu 79-82 la sută un risc mai mare de autism, comparativ cu cei cu cea mai mică expunere prenatală.

Alte două PCB – PCB 170 și PCB 180 – au fost asociate cu un risc crescut de 50 la sută de autism în rândul copiilor cu cea mai mare expunere prenatală, relatează echipa.

Expunere prenatală mai mare la PCB -uri, OCP -uri legate de dizabilități intelectuale

Când a fost vorba de dizabilități intelectuale, echipa a constatat o expunere prenatală ridicată la PCB -uri a dublat riscul de astfel de probleme, în comparație cu cele care a avut o expunere prenatală scăzută.

În timp ce expunerea prenatală la OCPS nu a fost asociată cu un risc crescut de autism, cercetătorii au identificat o legătură între expunerea prenatală cu rază medie-mai degrabă decât ridicată la compuși și un risc crescut de dizabilități intelectuale.

„Rezultatele sugerează că expunerea prenatală la aceste substanțe chimice peste un anumit nivel poate influența neurodezvoltarea în moduri adverse”, spune Lyall.

În general, cercetătorii spun că concluziile lor indică o expunere mai mare la organocloruri în sarcină poate crește riscul de autism și dizabilități intelectuale pentru urmași:

„Modelul general al rezultatelor noastre sugerează creșteri în ceea ce privește creșteri în Riscul de ASD [tulburare a spectrului de autism] și ID [dizabilitate intelectuală] cu expunere prenatală la niveluri mai mari ale unui număr de OCC și, în special, PCB -uri.

Lucrările viitoare ar trebui să ia în considerare în continuare fondul genetic în rolul acestor expuneri asupra rezultatelor neurodezvoltate. Investigarea continuă a OCC -urilor [compușii organocloruri] în asociere cu ASD și ID este necesară, având în vedere concluziile noastre și lipsa studiilor care investighează acest subiect. ”

Citiți modul în care utilizarea acetaminofenului în sarcină ar putea fi legată de autism și ADHD în urmași.

 • Neurologie/Neuroștiință
 • Sarcina/Obstetrica
 • Mediu/Apă/Poluare

Riscul de autism este „în mare parte genetic”, conform analizei statistice

Cercetătorii susțin că aproape 60% din riscul de autism este genetic, genele variante implicate fiind frecvente în rândul populației generale. Ei publică rezultatele cercetării lor în revista Nature Genetics.

autismul se crede pe scară largă cauzată de o interacțiune a geneticii și a altor factori. Cu toate acestea, oamenii de știință nu au ajuns la un consens cu privire la cât de mult au o influență pe care o au genele asupra riscului de autism.

Dovezi recente au sugerat că genomii persoanelor care au autism sunt mai susceptibili să includă mutații de novo – mutații rare și spontane, cu efecte semnificative despre care se consideră că sunt considerate cazuri particulare de autism.

“Many people have been focusing on de produsrecenzie.top novo mutations, such as the ones that can occur in the sperm of an older father,” explains Joseph D. Buxbaum, PhD, the study’s lead investigator and director of the Centrul de autism Seaver pentru cercetare și tratament și profesor de psihiatrie, neuroștiință și genetică și științe genomice la Școala de Medicină Icahn din Muntele Sinai.

„În timp ce găsim aceste mutații sunt, de asemenea, contribuabili cheie, este important să știm că există un risc de bază în arhitectura genetică a familiei în sine.”

Prin efectuarea unei „analize riguroase” a variațiilor de secvență ADN ca parte a consorțiului de genetică și a studiului de mediu (pagini), bazat pe populație, echipa Dr. Buxbaum a constatat că aproximativ 52,4% din cazurile de autism pot fi urmărite Înapoi atât la variații comune, cât și rare moștenite. În schimb, s -a constatat că mutațiile spontane reprezintă doar 2,6% din riscul total de autism.

„Arătăm foarte clar că variantele comune moștenite cuprind cea mai mare parte a riscului care stabilește susceptibilitatea la autism”, spune dr. Buxbaum. „Dar, în timp ce familiile pot fi încărcate genetic pentru riscul de autism, poate fi nevoie de factori genetici rari suplimentari pentru a produce efectiv tulburarea într -un anumit membru al familiei.”

Close Menu