Wetten van excitatie: is het mogelijk om seksualiteit te temmen?

Klanten stellen me regelmatig twee vragen: “Waarom wil ik niet degene die ik moet willen?”En” hoe te stoppen met iemand te willen die niet zou willen?””. Niemand houdt van mijn antwoord.

Als het op seks aankomt, herinner ik me de Scandinavische legende van een man die dacht dat de wind getemd was. En in deze aangename illusie bleef hij totdat de wind wilde draaien waar de man niet zou gaan.

Met seks is alles precies hetzelfde. Ten eerste componeren en rechtvaardigen we de regels bijvoorbeeld, dat kanten onderbroek of sommige spieren van de pers sexy zijn, en de pers zonder spieren en ongeschoren benen zijn walgelijk, dat een man het initiatief zou moeten laten zien, maar een vrouw zou actief moeten zijn, dat er een soort ‘juiste prelude’ en de juiste strelingen is, zonder welke seks geen seks is en het plezier ervan is als het wassen van ramen. Het lijkt erop dat de regels van toepassing zijn, moeten handelen, maar de wind weet het niets van. Daarom worden we plotseling ondersteboven gebracht en hebben we seks niet met hetzelfde en niet zoals gepland.

We weten dat menselijke seksualiteit vroeg wordt gevormd, in de eerste twee of drie jaar van het leven, en welke paden

Lovegra kopen

om seksuele opwinding te stromen worden bepaald door vroege ervaring, genen, relaties tussen ouders, nog eens duizend variabelen.

Het is mogelijk om achteraf te analyseren waarom degene van wie, zoals gezond verstand suggereert, het goed zou zijn om weg te blijven-een verslaafde-musicus, een agressieve verkrachter, een getrouwde collega, een “flikkerende” minnaar. Je kunt erachter komen, en het is opwindend en onverwacht. Vaak is het mogelijk om te vinden onder onze “Ik wil hem” en “Ik wil hem niet” enorme lagen van wat we missen in levensverwarmde, creativiteit, gezonde woede, het vermogen om iets binnen te verbinden.

Direct de stromen om

Maar het is bijna onmogelijk om de wind in te schakelen en uit te schakelen zoals je wilt.

Dit is bekend bij iedereen die op een dag lust of erg verliefd was. Zonder waarschuwing bevinden we ons in een vlaag van hormonen en opwinding, waar bewustzijn – het deel van ons, sorry voor de tautologie – niets beslist, en al deze chemie in het bloed en het “Marlezon Ballet” loopt in het onbewuste. Het is helder, onvergetelijk – maar ook erg eng.

Binnen is er altijd een onzichtbare strijd tussen de wens om seksuele opwinding aan de wil vrij te geven – of proberen te “reinigen”

Typisch trekt de psyche vervolgens menselijk herinneringen terug, zodat de spirituele opleving, bereidheid voor exploits en lichte waanzin in de geest blijft, en “vreselijk” verdwijnt.

Maar ergens diep worden de herinneringen bewaard gebleven dat seksuele opwinding gevaarlijk is! Dus er is altijd onzichtbaar voor de wereld van binnen, en wij zelf zijn een onopvallende strijd tussen het verlangen om het in het wild vrij te geven – of proberen te ‘reinigen’ om onszelf te beschermen. Welke technieken heeft de psyche hiervoor?

Je kunt veel praten over seks. Schrijf, teken, in een woord, transformeer creatief. Dan zal een deel van de opwinding en angst zich bewust zijn en leven in woorden brengen, een ander deel zal worden ontslagen, en uiteindelijk zal er een aangename opwinding zijn, zoiets als een licht flirten. Het kan worden verdeeld met de gesprekspartners, je kunt met een partner, maar je kunt helemaal niet met iemand delen.

Maar dit is niet eenvoudig – niet alleen omdat het moeilijk is om over seks in onze samenleving te praten, het is moeilijk om gesprekspartners te vinden, maar ook omdat het vermogen om de realiteit creatief te transformeren een afzonderlijke vaardigheid is. Hij wordt niet veel geleerd waar.

Beschermen tegen seks

Je kunt een sterkere muur met elkaar en seksualiteit bouwen, jezelf ervan overtuigen dat alleen sommige ‘zij’ betrokken zijn en geïnteresseerd zijn in seks-adolescenten, of gelukkige eenlingen, of dunne teef in kanten ontgrendelingen, of alleen mannen, of ‘bezig psychopaten’- En de rest is alsof deze vrij is van deze obsessie. Voor betrouwbaarheid kan deze muur nog steeds worden versterkt door steunen over “moreel” en “immoreel”, waardoor ze op willekeurige plaatsen worden geplaatst. Dan worden seks en degenen die zogenaamd mogelijk zijn het object van alarmerende nauwe observatie.

Dus ouders gedragen zich die kinderen van alle seksuele zonden vermoeden en hun correspondentie controleren en zeggen: “Nee, ik ben helemaal niet geïnteresseerd in seks, maar ik moet weten hoe ik mijn 13-jarige dochter kan beschermen tegen dit alles”. Of vrouwen die klagen: “Ik wil niet eens aan seks denken, maar mijn man moet beide ogen volgen zodat hij nee-nee is met iemand”.

Je kunt jezelf nog steeds beschermen met een zogenaamde “ouderlijke figuur”-elke God, bijvoorbeeld of moraliteit. En om te zijn als kinderen met wie “moeder het niet vertelt”. Dit zijn altijd zeer interessante verhalen – omdat een persoon hardop kan praten over de wens om seks te hebben, en de wens om kinderen te baren, en op lichamelijk niveau – dan onverklaarbare problemen met conceptie, dan eindeloze, kleine, vermoeiende gynaecologische zweren in Vrouwen, dus het lichaam blijkt onschendbaar te zijn, zoals een kind, en de dokter verbood seks met seks.

Er zijn andere manieren waarop seksuele opwinding binnenin kan worden verlamd, bevroren en een tijdje neutraliseren. Verder als gelukkige iemand die hem nooit meer ontdekt. Iemand heeft een interne hormonale orkaan en zal alle bescherming wegvagen. En toen een willekeurige willekeurige minnaar, adembenemende passie.

Maar hoe minder we dit element in onszelf kennen, hoe groter de kans dat we na zo’n onverklaarbare en plotselinge seksuele uitsplitsing ons op een stapel rookfragmenten zullen bevinden. Wat het was, wie is deze persoon? Waar alles wat ik gewend ben, mijn leven te overwegen, mijn familie?

Stempel als schild

Het element van seksbeelden. In onze wereld, waar alles een gelegenheid is om een ​​beoordeling van een ander of uzelf te beoordelen, verandert seksualiteit ook vaak in een evaluatieve categorie. Velen zijn bekend met de sensatie van jezelf inferieur en zelfs schuldig omdat ze naar verluidt seks hebben, niet zoals het zou moeten zijn, niet vaak of gevarieerd genoeg. En de partner is niet een beetje en attent genoeg, en uzelf demonstreert niet het temperament van de Zinger -naaimachine. In de meeste gevallen is er een gevoel dat met het lichaam, met dit beschamende imperfecte lichaam, alles dodelijk buiten gebruik is – nu cellulitis, dan de maag, dan de borst, dan is de penis kort.

Schuld en schaamte zijn echter gevoelens, hoewel smerig, zij het sterk vergiftigen, maar ongebroken. En ze beschermen ook goed tegen seksuele opwinding. Welke opwinding, wanneer het zich zo schaamt voor jezelf als je nergens overeenkomt en nergens geschikt voor is?

Hoewel het niet zo zeldzaam is dat onze “fouten” een opwindende partner zijn die we houden van ongewassen, ongeschoren en in huis slippers. Soms is het moeilijk om dit te realiseren en nog meer om woorden te noemen, maar het lichaam – het lichaam zegt overtuigend.

Beperkt tot advertentie -postzegels in een seksuele taal is hetzelfde als pratende citaten uit sommige series of aforismen van luitenant Rzhevsky

Ik betwijfel over het algemeen dat de meest gerepliceerde seksuele stempels-allemaal dit kanten ondergoed, zwarte latex, gespierde mannelijke romp, grote lul-serieus geïnteresseerd in iemand, en nog zo opgewonden als niet voor de advertentie-industrie. Ik twijfel er zelfs aan dat ze zich nu veel zorgen maken.

Ze geven berichten op die in deze symbolen zijn gecodeerd: “Ik probeer voor jou”, “je staat onder bescherming”, en er zijn nog veel meer hints van manifestatie van agressie, omdat seksuele penetratie natuurlijk agressie omvat. Dit is geschreven door een psychoanalyticus, een specialist in grensstoornissen van de persoonlijkheid van Otto Kernberg. Maar agressie is vredig, getemd.

En de symbolen waarin je deze berichten kunt coderen – “ik wil het leuk vinden”, “ik wil in je komen”, “ik wil je gehoorzamen”, zijn uniek voor elk paar. Beperking met advertentiebegonnen in uw seksuele taal is hetzelfde als thuis praten met citaten uit sommige series of aforismen van luitenant Rzhevsky.

Het is onmogelijk om seksualiteit tot het einde te temmen, hoe de wind te temmen. Je kunt het in jezelf observeren en het vervolgens gebruiken voor vreugde en plezier. Experimenteer als er voldoende kracht en moed is. En daar, kijk je, en het persoonlijke vliegtuig zal kunnen uitvinden.

Close Menu